Privacyverklaring

Oeteljee V.O.F. , gevestigd aan Orthen 48 5231XS Den Bosch, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Oeteljee V.O.F.
Orthen 48
5231XS Den Bosch
Telefoon: 073-6908995
E-mail: info@oeteljee.nl
Website: https://www.oeteljee.nl

IBAN: NL50ABNA0507295110
Kamer van Koophandel: 69570000
BTW-nummer: NL857922725B01

De eigenaar van Oeteljee V.O.F. is de Functionaris Gegevensbescherming van Oeteljee V.O.F. Hij/zij is te bereiken via info@oeteljee.nl.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Oeteljee V.O.F. verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Deze gegevens heeft Oeteljee van u nodig om de online bestelde artikelen aan u te kunnen verzenden. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

- Voor- en/of achternaam
- Adresgegevens
- E-mailadres
- Telefoonnummer (niet verplicht) indien u dit zelf invult tijdens het afronden van het
   bestelproces
- Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze
  website aan te maken, in correspondentie en telefonisch.
- Bankrekeningnummer

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Oeteljee V.O.F. verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

- Het afhandelen van uw betaling
- Verzenden van onze nieuwsbrief indien u zich hiervoor heeft aangemeld
- U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen
  voeren
- U de mogelijkheid te bieden een account aan te maken
- Om goederen en diensten bij u af te leveren
- Oeteljee V.O.F. analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren
  en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op uw voorkeuren.
- Oeteljee V.O.F. verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals
  het bewaren van alle order gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte.
 - Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht
   worden opgeslagen op de servers van onze verwerker Mijnwebwinkel.
   Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en
   neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van
   onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een
   beveiligde SSL-verbinding .

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Oeteljee V.O.F. bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

-              Persoonsgegevens > Bewaartermijn order gegevens zoals wettelijk noodzakelijk
               t.b.v. Belastingdienst.
-              Nieuwsbrief gegevens (naam en e-mailadres> Bewaartermijn totdat u zich hiervoor
               afmeld. U kunt zich zelf voor de nieuwsbrief afmelden waarna deze gegevens
               automatisch uit het bestand worden verwijderd.

Oeteljee V.O.F. deelt uw persoonsgegevens met verschillende derden als dit noodzakelijk is voor het uitvoeren van de overeenkomst en om te voldoen aan een eventuele wettelijke verplichting. Met bedrijven die u gegevens verwerken in onze opdracht, sluiten wij een bewerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens.

Oeteljee V.O.F. blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Oeteljee V.O.F. gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door Oeteljee V.O.F. en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen. U kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van uw persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens sturen naar info@oeteljee.nl.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy.

We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op uw verzoek. Oeteljee V.O.F. wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid heeft om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Oeteljee V.O.F. neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via info@oeteljee.nl.

Betaal veilig

 

 

© 2011 - 2021 Oeteljee Den Bosch | sitemap | rss